GETTING MY VERIFICARE ISTORIC AUTO TO WORK

Getting My verificare istoric auto To Work

Getting My verificare istoric auto To Work

Blog Article

Cum verific numărul șasiului (VIN)? Numărul șasiului este format din seventeen caractere treatment identifică fiecare mașină în parte. Prima secțiune este formată din trei caractere (codul WMI) treatment identifică țara de origine, numele producătorului și tipul de caroserie. A doua secțiune (VDS) constă din cinci caractere și oferă informații despre dimensiunea și tipul motorului, sistemul de frânare, seria de mașini, modelul și stilul caroseriei. Ultimele 9 caractere (VIS) se referă la anul de fabricație și la fabrica, cifra de control și numărul de serie al vehiculului. Cum verific kilometrajul unei mașini next hand? Retragerea kilometrajului este cea mai comună înșelătorie de pe piața de mașini 2nd hand. Cercetările arată că sixty five-85% dintre vehicule au kilometraj invers.

De atunci, Aivaras a scris pentru assorted reviste articole despre orice fel de obiect care are o pedala de accelerație. Are o slăbiciune pentru mașinile treatment au sigla Alfa Romeo.

Inspectorauto.ro nu se rezuma doar la aceste informatii, ci ofera si altele, cum ar fi day despre proprietarul anterior, istoricul de inmatriculare si export/import al masinii.

Este foarte significant să știi cum a arătat vehiculul în trecut pentru a-i înțelege istoria și ca să afli despre daune sau puncte slabe.

Va rugam sa fiti informat ca acest site utilizeaza module cookie pentru a va permite sa utilizati serviciul nostru, sa furnizati conținut optimizat si sa adaptati website-ul Internet la nevoile dvs.

, deal withți-o acum pentru a verifica istoricul vehiculului. Dacă mai aveți îndoieli – nu ezitați și contactați-ne. Echipa autoDNA vă stă la dispoziție pentru a vă ajuta să aflați mai multe despre vehiculul treatment vă interesează. Contactaţi-ne

Intoarcerea este interzisa: one.A: pe drumur... Oprirea este interzisa: raspuns corect chestionar auto Cauti varianta corecta dar si o explicatie pentru chestionarul auto treatment se refera la: Oprirea este interzisa?

Toate aceste informatii sunt esentiale pentru a-ti forma o visualize clara si completa despre vehiculul pe care intentionezi sa il cumperi.

Atenție - înainte de a introduce seria de șasiu, verificați de două ori pentru a vă asigura că aceea este seria corectă

Acest lucru te va ajuta sa iei o decizie inteleapta si sa te protejezi de posibilele inselatorii in piata masinilor 2nd-hand.

Seria de sasiu mai multe informatii sau VIN este utilizata pe scara larga in industria auto pentru a identifica si urmari vehiculele. Acest cod poate fi gasit pe diferite componente ale masinii, cum ar fi pe caroserie, motor, transmisie si chiar pe documentele de inmatriculare ale vehiculului.

Raport istoric al vehiculului cu date de provider Mercedes-Benz. Fereastra ta către trecutul mașinii La cumpărarea unei mașini 2nd hand, unul dintre cele mai importante elemente de luat în considerare este istoria acesteia. Mercedes-Benz, una dintre cele mai recunoscute mărci din lume. Datorită serviciului

Baza de date a masinilor furate contine informatii din anumite tari in care masina pe care o verifici ar fi putut fi declarata furata. Atat numarul de tari cat si cel de institutii ale acestora de la care obtinem informatii creste continual. Rezultatele make au caracter informativ, autoDNA nu garanteaza dreptul de necontestat al acestora.

Cu ajutorul raportului Inspector Auto, vei avea acces la toate detaliile importante, precum knowledge ultimei revizii, kilometrajul la care s-au efectuat reviziile si informatii despre orice interventii mecanice sau operatiuni de services.

Report this page